isisistems news header

Supur: spouwisolatie met het hoogste isolatierendement!

Ons nieuwste spouwsisolatiesysteem heet Supur en is in nauwe samenwerking met BASF en B&J Isolatietechniek ontwikkeld. Met als resultaat, een nog niet eerder vertoond isolatierendement van 0,030 (lambda-reken) en een RC van 2,03 bij een spouwbreedte van slechts 60mm (KOMO-attest). Ter vergelijking: opencellig schuim heeft bij een spouwbreedte van 60mm een lambda-reken van 0,038 en een RC van slechts 1,63.

Het geslotencellige Supur isolatieschuim heeft een unieke samenstelling, die er door de stevige structuur voor zorgt dat het niet lekt tijdens het aanbrengen. Hierdoor hoeven gaten, scheuren en kieren van tevoren niet te worden gedicht en komen er geen vlekken op muren en kozijnen. Bovendien stopt het schuim met expanderen op het moment er tegendruk komt, dit in tegenstelling tot ander isolatieschuim. Dit alles leidt tot een zeer korte en efficiënte voorbereidings- en aanbrengtijd. Bekijk de Supur film voor uitgebreide informatie.

Het Supur isolatiesysteem is exclusief verkrijgbaar bij IsiSistems en bestaat uit zorgvuldig samengestelde grondstoffen en materialen en een geavanceerde isolatieunit. Het is echter ook mogelijk om uw bestaande PUR-isolatiemachine door ons te laten ombouwen. Zo kunt u tegen geringe kosten alsnog profiteren van de unieke eigenschappen van dit als beste geteste isolatiemateriaal voor de spouw.  

Voor de woningbezitter of eigenaar van een bedrijfspand betekent spouwisolatie met Supur een duurzame, luchtdichte en naadloze afdichting, waardoor schimmel en vocht geen kans meer krijgen en er tot wel 25% kan worden bespaard op de energierekening.

logo supur
film spouwisolatie met supur
Anmeldung