vloerisolatie bouwdeel header

vloerisolatie: isoleren boven de vloer = 15% energiebesparing

In Nederland denkt men bij vloerisolatie al snel aan het isoleren van kruipruimte of kelder, maar in Belgi├ź en Frankrijk is het gebruikelijk om isolatieschuim bovenop de betonvloer aan te brengen. Het aanbrengen van goede vloerisolatie levert al snel een besparing van 15% op de energierekening. Maar denkt u ook eens aan de andere gebruiks- en kostenvoordelen. Doordat het door ons gebruikte isolatieschuim een gesloten celstructuur heeft en luchtdicht is, behoren optrekkend vocht en een vloer die koud en onaangenaam aanvoelt voorgoed tot het verleden. Ook houten parketvloeren bijvoorbeeld, werken minder en hebben een langere levensduur.

IsiSistems brengt in het buitenland al jaren met succes polyurethaan isolatielagen aan boven de vloer en is hiermee kortgeleden ook in Nederland gestart. Het isolatieschuim dat wij gebruiken is Cfk-vrij en bekroond met het A+ energielabel. Dit betekent een duurzame bijdrage aan het milieu en een gezond binnenklimaat. Het aanbrengen van de isolatielaag duurt nog geen dag en wordt rechtstreeks op de betonvloer, leidingen en verwarmingselementen gespoten. Hierdoor kan worden volstaan met een dunnere cementdekvloer, die heel stevig en ook strakker is afgewerkt dan een niet geïsoleerde vloer.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze methode voor het isoleren van uw vloer? Neem dan gerust contact met ons op. Ook geven wij regelmatig demonstraties op open dagen of bij projecten.

vloerisolatie boven de vloer rechts
vloerisolatie boven de vloer schema

isifloor vloerisolatie = 15% kostenbesparing

Anmeldung